Maak kennis met:

Wat is de reden dat je hebt besloten werkzaam te zijn voor MWP

Een interessant werkgebied, een bevlogen en inspirerende club mensen en mooie klanten, dat was genoeg 😉

Wat is jouw guilty pleasure?

Slechte realityTV kijken op MTV, tja ik hou van mensen en hun interactie.

Wist je dat ik….?

Ooit sport- en fitness instructeur was.

Wat doe je als je een slechte dag hebt om jezelf beter te laten voelen?
Sporten, samenzijn met vrienden, koken en af een toe een ik-ga-nu-iets-aanschaffen-dan-voel-ik-me-vast-beter-aankoop.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?
Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan. Inderdaad van Pipi Langkous, mooie uitspraak, ze heeft ‘m overigens niet persoonlijk aan mij gedaan 😉

Wat is hetgeen waar je het meest trots op bent dat je hebt bereikt?
2017 was voor mij een echt kantelpunt. In dat jaar zegde ik mijn vaste baan vaarwel zonder te weten wat er daarna zou komen, deed ik een persoonlijk leiderschapstraject, verhuisde ik en startte ik mijn eigen bedrijf. Dat alles samen heeft me mede gemaakt tot wie ik nu ben en vooral waar ik nu ben, en daar ben ik heel blij mee.

Wat heeft impact op jou gemaakt of heeft jou veranderd?
Vanuit mijn (voorgaande en huidige) werk heb ik veel met hele bevlogen duurzame en sociale initiatiefnemers en ondernemers te maken. Hun idealen, enthousiasme en doorzettingsvermogen maken altijd diepe indruk op mij. Daarbij kwam en kom ik hierdoor met zoveel mooie, leuke, spannende initiatieven in aanraking die de wereld op hun manier een beetje beter maken, daarbij uitgaand van een positieve verandering en impact. Daar hou ik van! Er is inmiddels bijna geen onderwerp meer waarover ik, op een feestje of in de werkomgeving, niet kan meepraten omdat ik er door die initiatieven mee in aanraking geweest ben. Ik noem het altijd de mooiste secundaire arbeidsvoorwaarde die je kunt hebben.

"May the force be with you" – Han Solo, Star Wars