Maak kennis met:

Wat is de reden dat je hebt besloten werkzaam te zijn voor MWP?

Mind Work Productions voelt als een authentieke, nuchtere en gedreven club waar mijn eigen levenslessen, zakelijke ervaring en expertise in persoonlijke ontwikkeling kunnen samenkomen met de wens om anderen te ondersteunen in hun groeiproces.

Wat is jouw guilty pleasure?

Mensen observeren. Ik hou ervan om de mens achter het masker te zien: wie ben je werkelijk? Mijn overtuiging is dat iedereen maar wat doet en niemand eigenlijk weet hoe het moet. Wij mensen – inclusief ikzelf – nemen onszelf soms veel te serieus en ik kan daar dan ook om lachen.

Wist je dat ik….?

Naast mijn werk als trainer voor Mind Work Productions begeleid ik vrouwen in hun persoonlijke en professionele groeiprocessen in feminien leiderschap, doe ik systemisch werk en verzorg ik bewustzijnverruimende en helende sessies in paardencoaching.

Wat doe je als je een slechte dag hebt om jezelf beter te laten voelen?

Ik ga dansen of muziek maken, reik uit naar vrienden voor een liefdevolle spiegel of knuffel, en zoek de natuur op door te wandelen in het bos of te zwemmen in natuurwater.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Be yourself, everyone else is taken”, een quote van Oscar Wilde die op Instagram voorbijkwam op een cruciaal moment.

Wat is hetgeen waar je het meest trots op bent dat je hebt bereikt?

Ik ben trots op mijn manifestatiekracht. Ik heb een trend- en marketingbureau in de reisbranche opgezet en succesvol gemaakt. We maakten het verschil voor tientallen accounts zoals tourist boards (bijv. Noorwegen en Zwitserland), luchtvaartmaatschappijen en andere toerisme gerelateerde bedrijven. Ik reisde de wereld rond om trends te onderzoeken, inzichten te presenteren en pitches te geven. Ik ben nog trotser op het feit dat ik na 10 jaar ondernemerschap van koers durfde te veranderen door mijn hart te volgen om met mensen te gaan werken.

Wat heeft impact op jou gemaakt of heeft jou veranderd?

Mijn hart volgen om ‘mensen-werk’ te gaan doen na een bloeiende corporate carrière en de mooie, intense en soms ook moeilijke persoonlijke ontwikkelingsreis die ermee gepaard gaat. Moeder worden van mijn dochter Rosa heeft mijn vrouw-zijn een enorme impuls gegeven. Beide ervaringen koester ik.  

Quote:

“Be weird. Be Random. Be who you are. You never know who could love the person you hide.”