Maak kennis met:

Wat is de reden dat je hebt besloten werkzaam te zijn voor MWP
Na mijn eerste ontmoeting met MWP 10 jaar geleden, wist ik het al. Voor deze club wil ik ooit werken! Ze krijgen echt iets in beweging met veel energie, authenticiteit, out of the box en humor.

Wat is jouw guilty pleasure?
America’s Funniest Home Video’s kijken. Ik heb blijkbaar iets met leedvermaak.

Wist je dat ik….?
Regelmatig op een spijkermat lig voordat ik ga slapen.

Wat doe je als je een slechte dag hebt om jezelf beter te laten voelen?
Ik neem rust en fiets naar mijn vaste Thaise massagesalon voor een goede massage. Maar mediteren of een stevige ademhalingsoefening doet ook vaak wonderen. Soms denk ik dat online shoppen helpt, maar dat valt meestal tegen.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?
Feel the fear and do it anyway.

Wat is hetgeen waar je het meest trots op bent dat je hebt bereikt?
Ik ben enorm trots op mijn twee energieke, vrolijke, openhartige en onvermoeibare twee jongens die ik samen met mijn vriend mag grootbrengen. En op het feit dat ik meer Nederlandse spreekwoorden en gezegdes ken dan de gemiddelde Nederlander.

Wat heeft impact op jou gemaakt of heeft jou veranderd?
Dat ik als 19-jarige uit Finland naar Nederland ben gekomen als au-pair. Daarna het besluit nam om hier te blijven en inmiddels meer dan de helft van mijn leven woon. Het leven in de Randstad is iets heel anders dan wonen op een eiland aan de Finse kust. Het opgeven van mijn vertrouwde omgeving heeft mij zelfstandig en onafhankelijk gemaakt en mij geleerd mijn eigen pad te bewandelen.

Welke quote is waardevol voor jou?

"Learn to sit back and observe, not everything needs a reaction."