Maak kennis met:

Wat is de reden dat je hebt besloten werkzaam te zijn voor MWP?

MWP is een mooie diverse, vaak rebelse club mensen, die gaat voor kwaliteit voor de klant en doet wat nodig is om doorbraken te realiseren. Dit doen zij vanuit authenticiteit, maar ook provocerend en een soort ongemakkelijk. Want, vanuit onbalans ontstaat beweging!!!! Echte impact maken is ook wat mij drijft, dus daar zag ik een mooie match 🙂

Wat is jouw guilty pleasure?

Even ontspannen en he-le-maal niks doen…. En dan kijken waar het moment je brengt…

Wist je dat ik….?

Eigenlijk best een aardige kerel ben…..

Wat doe je als je een slechte dag hebt om jezelf beter te laten voelen?

Eigenlijk heb ik nooit slechte dagen. Jezelf laten meeslepen omdat dingen wat tegenzitten werkt voor mij niet. Ik ga sporten, reflecteer dan rustig op het feit of ik er alles aan heb gedaan en accepteer wat is. Vanuit acceptatie kan ik dan aanpassen en weer door, en daar krijg je toch uiteindelijk weer energie van!!!

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Het beste advies wat ik ooit heb gekregen is van mijn vader…. “Je hoeft het niet te kunnen, je moet mensen kennen die het kunnen…”. Een andere, dezelfde bron, is “wees altijd kritisch, het feit dat iemand het bedacht en opgeschreven heeft, maakt het nog niet waar….”.

Een ander advies wat ik dicht bij mij draag, is van Das Narayandas, professor Business Administration aan de Harvard University. Hij zei, bij een ontmoeting die ik met hem had bij een van mijn vorige werkgevers, “Never be afraid to ask for help, advice, guidance or anything you need. Asking for help is not a weakness, but rather a testament of your courage and willingness to learn….”

Wat is het geen waar je het meest trots op bent dat je hebt bereikt?

Ze doen het, bijna, helemaal zelf, maar ik ben ontzettend trots op hoe mijn kinderen opgroeien!

Wat heeft impact op jou gemaakt of heeft jou veranderd?

Het leven!!! Elke dag weer….

Quote:

““Ogenchijnlijk simpel, maar de voormalig grootmeester van een Japanse budo die ik train zegt na het uitleggen van een nieuwe techniek “hai, play!!". En dan heb je echt technisch best moeilijke instructie gehad. Voor mij staat dit voor dat je (dus) met lichtheid en plezier moet omgaan met de moeilijke zaken die op je pad komen. Misschien dingen niet altijd té serieus nemen, plezier hebben, ook als het even tegenzit of lastig is. En, het proces de ruimte geven. Meesterschap krijg je pas na duizenden keer herhalen en fijnslijpen van je beweging, op fysiek, emotioneel, intellectueel en mentaal niveau””