Maak kennis met:

Wat is de reden dat je hebt besloten werkzaam te zijn voor MWP?
De mensen, de cultuur. Bijna 15 jaar geleden kreeg ik zelf training van Kas en Johan bij MTV Networks. Vooral hun karakters bleven me bij. En daarmee bleven de lessen die ik van ze leerde ook plakken. Laat ik het zo zeggen: ik heb nog nooit duurzaam kunnen leren van een nietszeggend persoon/leraar. Binnen MWP is niemand nietszeggend. Verre van ;).

Ik noem MWP ook wel de Snoepjeswinkel voor Coaches en Trainers want iedereen heeft andere talenten, ervaringen en kennis. We leren constant van elkaar.

Wat is jouw guilty pleasure?
Snoep stelen van mijn bonustweeling.

Wist je dat ik….?
sinds anderhalf jaar samen met mijn man eigenaar ben van een heus Domaine in de Bourgogne? We hebben twee oude boerderijen omgetoverd tot zes vakantie gîtes. Naast vakantieverhuur, organiseer ik op Domaine Les Reprilles een aantal weken per jaar yoga retreats, business break out sessies & culinaire workshops. Een droom die werkelijkheid geworden is.

Wat doe je als je een slechte dag hebt om jezelf beter te laten voelen?
Zingen. Of koud zwemmen in de Gouwzee. Daarna even zitten met het k-gevoel in mijn lijf en erbij blijven. Emotie is simpelweg ‘Energy in Motion’, het komt voorbij. Het nodigt uit om gezien en gevoeld te worden. Meestal shift het als ik er voldoende ruimte aan geef. Als dat allemaal niet lukt, knuffel ik de kids, de man of ‘de konnies’, onze twee hangoor konijnen. Dat helpt altijd.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?
‘Sit with your shit.’
Ga niet weg van de pijn, ga er juist in.

Wat is hetgeen waar je het meest trots op bent dat je hebt bereikt?
Dat ik sinds een paar jaar retreats organiseer voor ondernemende vrouwen die ware ‘Change Makers’ zijn. Ze willen ondernemen en leven vanuit hun diepste intrinsieke drive, voorbij het ego en voorbij (kind)angsten en blokkades. Supermoedig en baanbrekend. En dat deze vrouwen zich bij mij openstellen in al hun kwetsbaarheid, daar word ik elke keer weer door geraakt.

Wat heeft impact op jou gemaakt of heeft jou veranderd?
Het verlies van mijn moeder en het vervolgens zelf moeder worden. Het grootste verdriet en de grootste liefde ooit.

Welke quote is waardevol voor jou?

“There is no gathering the roses without being pricked by the thorns." - Panchatantra