Maak kennis met:

Wat is de reden dat je hebt besloten werkzaam te zijn voor MWP?

Ik geloof in de visie op leren en ontwikkelen van MWP en draag deze graag uit. Het neerzetten van ervaringen die bijdrage aan de ontwikkeling van individuen en van de organisatie is wat ik het liefste doe en wat is er leuker dan dat samen met vrienden te mogen doen?

Wat is jouw guilty pleasure?

Te hard meezingen met muziek waar alleen ik naar luister op de meest random plekken. Denk aan de scooter, fiets, supermarkt, vergaderhokjes etc. Note: ik kan absoluut niet zingen.

Wist je dat ik….?

Ooit een Haags jeugdlintje heb ontvangen tijdens mijn middelbare schooltijd.

Wat doe je als je een slechte dag hebt om jezelf beter te laten voelen?

Kickboksen! Meedansen en/of meezingen met muziek. Of… taart eten

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Eigenlijk heb ik al vanaf jongs af aan vanuit huis uit meegekregen om op een manier met andere mensen om te gaan zoals ik graag zou willen dat anderen met mij omgaan. Tot op de dag van vandaag helpt dit mij bij het maken van keuzes.

Wat is hetgeen waar je het meest trots op bent dat je hebt bereikt?

Hmm, waar ik denk ik het meest trots op ben is de manier waarop ik het leven benader: ik doe wat ik leuk vind en waar ik blij van word in plaats van hetgeen dat hoort of wordt verwacht.

Wat heeft impact op jou gemaakt of heeft jou veranderd?
Een van mijn grootste uitdagingen is de balans tussen bezig zijn en rust nemen. Mijn energie voelde als onuitputtelijk totdat ik voor een langere periode ziek werd en heel bewust moest omgaan met mijn energie en grenzen voelen en aangeven.

Welke quote is waardevol voor jou?

Dance like nobody’s watching