Maak kennis met:

Wat is de reden dat je hebt besloten werkzaam te zijn voor MWP
De mensen, het oprechte oogcontact en de aandacht voor iedereens persoonlijke verhaal. Daarnaast heb ik het gevoel dat ik veel kan leren bij MWP en tegelijkertijd ook zelf iets nieuws kan toevoegen aan het bestaande aanbod. Dit maakt MWP precies het type organisatie, waar ik me graag voor langere tijd aan wil verbinden.

Wat is jouw guilty pleasure?
Ik leef vrij gezond, maar ik kan echt heel erg genieten van goede patat (favoriet is Par Hasard), naturel chips (zonder slechte E-nummers) en lekker ijs (mijn uitlaatroute loopt in de zomer verassend vaak langs IJscuypje)

Wist je dat ik….?
Ben gestopt als full time tophockey coach, omdat ik ervan droom om als coach naar de Olympische Spelen te gaan. Klinkt misschien een beetje gek, maar ik wil mezelf eerst verder ontwikkelen als ondernemer en coach in performance flow en teamspirit. Om daarna een nationaal hockeyteam beter te kunnen begeleiden in de strijd om de medailles.

Wat doe je als je een slechte dag hebt om jezelf beter te laten voelen?
Gelukkig heb ik niet zo vaak een slechte dag 🙂 Maar stel dat, dan wil ik bewegen en het liefst buiten om mijn lichaam te ontspannen…sporten, wandelen met onze hond, naar de sauna of yoga. Soms even helemaal alleen, maar vaker met vrienden of mijn liefdes.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?
Mijn eigen coach heeft mij ooit verteld dat “perfectionisme een illusie is”. Het streven naar perfectie is heel goed en zit in veel mensen. Maar accepteer het beste wat je op dat moment kan doen en leer daarvan om het de volgende keer weer beter te doen

Wat is hetgeen waar je het meest trots op bent dat je hebt bereikt?
Na het stoppen als hockeycoach ben ik door best wel een lastige fase gegaan. Omdat ik als ondernemer eigenlijk begon op een echt nulpunt heb ik me vaak ongemakkelijk gevoeld en getwijfeld. Ik ben trots dat ik vertrouwen in mezelf heb gevonden en heb doorgezet om weer een feestje van mijn leven te maken.

Wat heeft impact op jou gemaakt of heeft jou veranderd?
Toen ik 29 was, heb ik besloten om mijn toenmalige relatie te beëindigen. Een ontzettend lastige beslissing en verdrietige fase, waarin ik ook een handlezeres heb bezocht. Zij heeft me toen geadviseerd om mijn gevoel op te gaan schrijven, waardoor ik beter geleerd heb om mijn gevoel te uiten. Nog steeds is intuïtief schrijven een belangrijk onderdeel van mijn dagelijkse aanpak als coach.

Welke quote is waardevol voor jou?

"Gelukkig is hij, die zijn mag wie hij is." Chinese Fortune Cookie

Alles is continu in verandering.
Wij als Mind Work Productions ook.
Onze nieuwe logo en huisstijl kan je op sommige plekken al tegenkomen, alleen op de
website nog niet. Daar werken we hard aan. Nog even geduld.
Wil je alvast wat zien, download dan hier onze kersverse bureaupresentatie.