Maak kennis met:

Wat is de reden dat je hebt besloten werkzaam te zijn voor MWP?

De meest invloedrijke factor bij een organisatieverandering is de mens. Het zijn mensen die elke dag keuzes maken. Uit eigenbelang, uit gezamenlijk belang. Het zijn mensen die voor elkaar door het vuur gaan of elkaar (onbewust) tegenwerken.

Bij MWP zien we verandering binnen de context van de organisatie als geheel, waarbij we ‘Human Capital’ als drijvende kracht gebruiken. En dat zie ik terug in onze Change Agents en de manier waarop we samenwerken. Diepe interesse in wat mensen werkelijk inspireert, motiveert én belemmert. En zonder uitzondering zijn het sensitieve, eigenzinnige en oprechte (confronterende) mensen. Een voorrecht om mee te mogen (samen)werken!

Wat is jouw guilty pleasure?

Elke dag proberen bewust en gezond te leven en dan af en toe, als niemand kijkt, een hele berg junkfood wegwerken.. 🙈

Wist je dat ik….?

..zes keer ben afgewezen voor de studie die ik wilde volgen. De zevende keer ben aangenomen om vervolgens na mijn afstuderen iets heel anders te gaan doen..?

Wat doe je als je een slechte dag hebt om jezelf beter te laten voelen?

M’n hardloopschoenen aantrekken, een duin op klimmen, een ander duin in de verte kiezen en dwars door velden, bossen en struiken er naar toe hossen..

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

“Doen is genezen. Niemand denkt zichzelf door een verandering”

Wat is hetgeen waar je het meest trots op bent dat je hebt bereikt?

Dat ik in mijn leven keer op keer heb gekozen om datgene te willen leren waar ik juist niet goed in was. Dat mijn angst en onzekerheid om iets nieuws te leren me nu minder afremt om te doen wat ik wil doen.

…en de oprichting van Stichting Talkx – ‘Sprekend Kind’, van waaruit meer dan 100 kinderen (9 t/m 14 jaar) persoonlijke verhalen hebben gedeeld op een podium, voor een publiek van volwassenen. Waarbij de kinderen de volwassenen raakten en inspireerden om anders naar hen als kind en anders naar de wereld om hen heen te kijken.

Wat heeft impact op jou gemaakt of heeft jou veranderd?

Dat ik zonder veel moeite het VWO doorliep en dacht dat ik slim was.. Tot ik een HBO studie ging doen en dat doorgestroomde MBO-ers me op alle fronten voorbij stormde. Toen besefte ik dat er meerdere vormen van intelligentie zijn en dat ik niet kon blijven hangen in waar ik goed in was. Ik moest me openstellen voor iets wat ik niet kende wilde ik verder komen.

Welke quote is waardevol voor jou?

“Alleen de leugen is kwetsbaar. Omdat de waarheid niets te verliezen heeft."