Maak kennis met:

Wat is de reden dat je hebt besloten werkzaam te zijn voor MWP
MWP staat wat mij betreft voor verandering mogelijk maken. Dat doen we voor opdrachtgevers, maar MWP maakte het mij ook mogelijk om van marketeer & communicant te groeien naar trainer en coach. Verandering gaat bij MWP altijd gepaard met dynamische werkvormen en het wordt persoonlijk gemaakt. 2 dingen die ik graag doe en waar ik héél blij van wordt!

Wat is jouw guilty pleasure?
Trappistenbier van Westvleteren

Wist je dat ik….?
Zondags metamorfoos in een hockeyscheidsrechter en gedragsverandering probeer toe te passen op Nederlandse topspelers en-speelsters?

Wat doe je als je een slechte dag hebt om jezelf beter te laten voelen?
Dat kunnen verschillende dingen zijn: ff contacten met mijn vrouw, een vriend of collega werkt vaak. Maar ook een stuk hardlopen, heel hard Todos los días sale el sol van Bong Botrako draaien of aan behaalde successen denken doet het prima!

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?
Als je iemand kan helpen, waarom zou je het dan niet doen? Bedenk echter goed waar je iemand écht mee helpt!

Wat is hetgeen waar je het meest trots op bent dat je hebt bereikt?
Dat ik mezelf heb weten te omringen met heel veel leuke, lieve, slimme en ook kritische mensen die me iedere keer weten uit te dagen en steunen bij het realiseren van mijn dromen.

Wat heeft impact op jou gemaakt of heeft jou veranderd?
Het besef dat ik lang niet alles uit mijn sportcarrière heb gehaald omdat ik rond mijn 16de voorrang gaf aan korte termijn impulsen. Dat heeft me wel gesterkt om nu bijvoorbeeld alles uit mijn fluitcarrière te halen.

Welke quote is waardevol voor jou?

“All this time you have had it in you. You just sometimes need a push" Maria Mena