Ambassadeursdag 2018

Zowel gênant als briljant

Team Mind Work Productions

We praise the weirdness! En dus hebben we voor wat opschudding gezorgd tijdens onze vijfde Ambassadeursdag 5 oktober. Op zowel gênante als briljante wijze – al zeggen we het zelf – hebben wij onze relaties uitgedaagd een betere versie van zichzelf te maken. In totaal waren er 12 a-typische workshops waaraan de groep van zo’n 150 exclusief genodigden konden deelnemen. Het programma duurde de hele middag. Met veel hilariteit -en soms wat gêne- dompelden zij zich onder in ‘onze’ wereld. Zomaar wat zaken die aan de orde kwamen: ‘Waaraan herken je liegende mensen?’ ‘Concrete stappen maken om je dromen waar te maken’ en ‘Even lekker ongemakkelijk dansen met een groep vol onbekenden’. Voor onze trainers dagelijkse kost.

‘Float like a butterfly sting like a bee’

Een van onze lijfspreuken is: “float like a butterfly sting like a bee”. Dat thema liep als een rode draad door deze ambassadeursdag. Natuurlijk moet je goed zijn voor de mensen om je heen, maar als je iets wilt leren dan mag je soms ook scherp zijn.

We hebben onze Ambassadeursdag in het leven geroepen omdat we onze relaties iets willen leren en laten zien waartoe mensen in staat zijn. Dat leren vindt vaak plaats op het moment dat mensen zich ongemakkelijk worden. Dáár zit de ruimte om te groeien. Daarnaast is deze middag een manier om elkaar weer te treffen en onze relaties te bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar. Volgend jaar weer een ambassadeursdag? Jazeker!